Anglický jazyk v III.B

Anglický jazyk

Trieda: III.B

Vyučujúci : Mgr. Miroslava Kajosová

Téma: I have got / I haven´t got

 

  • Ako je už u nás v piatok na hodine angličtiny zvykom máme ,, chill “ . Vzniklo to veľmi spontánne medzi deťmi, keď sa ma raz opýtali či nebudeme na hodine oddychovať. Zaužívali sme si, že vždy v piatok na hodine nepreberáme nové učivo len si ľahko opakujeme formou pracovného listu, pozeráme anglické videá alebo pracujeme v pracovnom zošite.
  • Dnes na hodine sme sa zábavnou formou venovali naším desiatam. Úlohou žiakov bolo opísať čo majú a čo nemajú vo svojom desiatovom boxe – na desiatku. Mnohé slovíčka žiaci poznajú z predchádzajúcich ročníkov a tie , ktoré sme nepoznali sme si vysvetlili a napísali. Kto desiatku stihol zjesť písal spamäti. Kto ešte desiatu mal, mal ju pred sebou na lavici a opisoval ju.
  • Pozerali sme tiež video zamerané na anglické slovíčka potravín, kde sa žiaci dozvedeli          názvy, ktoré ešte nepočuli alebo si naopak preopakovali tie, ktoré už poznali. Väčšina bolo opakovanie.

Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 354Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 8Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.