Hovorme o jedle, deň jablka II.A trieda

Spojenie tém:

  • Hovorme o jedle
  • Deň jablka
  • Medzinárodný deň čokolády

 

  • Úlohou žiakov bolo priniesť si do školy pomôcky – jabĺčko na paličke, sušené ovocie, oriešky, lentilky a rôzne iné menšie časti, s ktorými následne jabĺčko ozdobili.
  • Jabĺčko namáčali do čokolády, ktorú som im roztopila a následne si ho ozdobovali , žiakom som jabĺčko ozdobila aj bielou čokoládou.
  • Žiaci si takto vyrobili ,, jabĺčkové lízatko ,, - zdravá verzia.
  • Spolu so žiakmi sme sa porozprávali o druhoch čokolády, o tom kto má akú rád, že je v poriadku ak niekto čokoládu nemá rád, hovorili sme si o jablkách, ako sa o ne staráme, kde ich môžeme oberať atď.

 

Triedna učiteľka: Mgr. Miroslava Kajosová

 

Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 374Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 10Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt MÚ - Bratislava - Ružinov Tesco European Year of Skills EK zast. SR BRATISLAVSKÁ VODÁRENSKÁ SPOLOČNOSŤ Nadácia EKOPOLIS DiTEdu

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.