Komunikácia a práca s informáciami V. oddelenie ŠKD

 

Vlastnosti vody, snehu a ľadu

Záujmovo-výchovná aktivita: Komunikácia a práca s informáciami

 

Trieda III.A.,V. odd. ŠKD  

Pondelok 15.01.2024

 

Mali sme veľmi príjemné popoludnie. K zime patrí aj voda , aj sneh aj ľad. A tieto týždne si ich aj užívame😊 Tak sme si k tejto téme zopakovali, čo všetko vieme o vlastnostiach týchto látok. Forma kooperatívneho a skupinového učenia je pre deti inšpirujúca. Vytvorili sme 3 skupiny a každá z nich mala úlohu napísať čo najviac vlastností vody, snehu a ľadu. Pracovali samostatne a potom nám svoje odpovede prezentovali na tabuli. Hľadali sme potom jednu spoločnú vlastnosť, na ktorej sa zhodli: zmena skupenstva. Na záver sme si pozreli krátku prezentáciu, kde mali zhrnutie. Hravou a zábavnou formou sme si zopakovali veľa užitočných vecí. Všetci dostali na záver pochvalu.

 

Príprava, realizácia, text a fotky: 

Mgr. Zuzana Sabinová, január 2024

Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 374Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 10Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt MÚ - Bratislava - Ružinov Tesco European Year of Skills EK zast. SR BRATISLAVSKÁ VODÁRENSKÁ SPOLOČNOSŤ Nadácia EKOPOLIS

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.