Prirodno-environmentálna oblasť výchovy I.oddelenie ŠKD

Pozorovanie jarných rastliniek v enviroučebni Kulíška, I. oddelenie ŠKD


Pozorovanie jarných rastliniek a kvetov v učebni Kulíška

I.A, I. oddelenie ŠKD


Počas minulého týždňa sme sa spoločne s I.B, II. oddelenie ŠKD oboznámili o tom, aké rastlinky vyrástli za posledné obdobie v okolí enviro učebne Kulíška. Pani vychovávateľka Ing. Benčová, I.A aj I.B ukázala nové rastlinky, pričom sa deti dozvedeli koľko lístkov majú jednotlivé kvietky, ale aj to aké rozdiely medzi nimi sú. Deti lepšie prostredníctvom pozorovaním cez lupy spoznali veternicu, iskerník, púpavu, ale aj zádušník. Popri spoznávaní rastlín prváci spoločne pomohli dáždovke, a následne sme sa presunuli aj do učebne Kulíška kde sme si zopakovali informácie o rozklade jednotlivého odpadu v prírode. 


Realizácia: Mgr. Tamara Bombarová, Ing. Andrea Benčová 

Fotky a text: Mgr. Tamara Bombarová 

Apríl 2023

Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 374Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 10Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt MÚ - Bratislava - Ružinov Tesco European Year of Skills EK zast. SR BRATISLAVSKÁ VODÁRENSKÁ SPOLOČNOSŤ Nadácia EKOPOLIS

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.