TVORENIE-III.oddelenie ŠKD

JESENNÁ VÍLA

 

Trieda II.A., III. odd. ŠKD  

Streda 21.9.2022

Záujmovo-výchovná aktivita: pracovno-technická oblasť výchovy

 

V stredu sme s deťmi opäť začali tvoriť a veľmi sme si to užili. Témou bola Jesenná víla. V úvode deti mali priestor rozprávať o všetkých prírodných javoch, plodoch, ovocí a kvetoch, ktoré práve na jeseň prebiehajú, dozrievajú a kvitnú. me jesenného ovocia, zeleniny a plodov. 

Pracovali sme s Veľkou knihou otázok a odpovedí, deti čítali všetkým zaujímavosti, ktoré sme našli z tejto oblasti. Pripravili sme si všetky výtvarné pomôcky: farebné papiere, lepidlá, nožnice, farbičky, fixky, pastelky a pustili sme sa do práce. Každý si Jesennú víli predstavoval inak a to je skvelé. Deti mali priestor na samostatnú tvorivú činnosť podľa vlastnej predstavy. A takéto prekrásne diela sa im podarilo vytvoriť. Budú súčasťou jesennej výzdoby triedy a neskôr si ich deti vezmú domov.

 

Realizácia, text a fotky: 

Mgr. Zuzana Sabinová, vychovávateľka III. odd. ŠKD, september 2022

 

Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 354Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 8Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt MÚ - Bratislava - Ružinov Tesco

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.