ŠKD



Vychovávateľky ŠKD

Mgr. Jana Charvátová - vedúca ŠKD

tel. 0911 174 491

email: zskuliskova.veducaskd@gmail.com

Mgr. Tamara Bombárová

Ing. Andrea Benčová

Mgr. Zuzana Sabinová

Mgr. Marta Bezáková

PhDr. Irena Dolinská

Mgr. Tatiana Ledényiová



oddeleniemiestnosťtriedyvychovávateľka
I.I.AI.AMgr.Tamara Bombárová
II.I.BI.BIng. Andrea Benčová
III.II.AII.AMgr.Zuzana Sabinová
IV.II.BII.BMgr. Marta Bezáková
V.II.CII.CMgr. Jana Charvátová
VI.III.AIII.AMgr. Tatiana Ledényiová
VII.III.BIII.Bzrušené od 1.X.2022
VIII.IV.AIV.A+IV.BPhDr. Irena Dolinská

REŽIM DŇA V ŠKD


6,30-7,30Ranný školský klub
11,40-12,30Sebaobslužné činnosti, Hygiena, Obed
12,30-13,15Odpočinková činnosť
13,15-14,00Tematické oblasti výchovy TOV
Záujmové výchovné aktivity
14,00-15,00Rekreačná činnosť
Pobyt na školskom dvore
15,00-15,15Olovrant
15,15-16,15Príprava na vyučovanie
v stredu od októbra nebude príprava na vyučovanie

Záujmové výchovné aktivity v jednotlivých oddeleniach
16,15-17,00Odpočinková činnosť, môže byť aj spájanie oddelení





Školský rok v číslach

  • 35Pedagógov

  • 354Žiakov

  • 2671Vyučovacích hodín

  • 8Krúžkov

  • 120Športových úspechov

Granty a projektyktoré podporili školu

Bratislava Nadačný fond Telekom Nadácia Volkswagen Slovakia Nadácia VÚB NBS Nadácia SPP PPA CONTROLL Nadácia poštovej banky Nadácia Pontis Nadačný fond SE MPC Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR Národný projekt MÚ - Bratislava - Ružinov Tesco

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.